Skip links

Dome Çadır ve Kubbe Sistemler

Gelişen teknolojiyle uyumlu, çevreye duyarlı ve insan odaklı çözümlerle en iyi hizmeti sunmak için çalışıyor, çelikten güven inşa ediyoruz..

Dome Çadır Nedir?

Glamping evlerin hızlı kurulum için tasarlanmış çeşididir. Hafif çelik çerçeve sayesinde, bu glamping çadırlarının üretimi ve montajı kolaydır, bu da mümkün olan en kısa sürede bir eğlence merkezi olmalarını sağlayacaktır. Çelik çerçeveli kubbe yapıları, benzersiz dayanıklılık, çok yönlülük ve rahatlık kombinasyonu nedeniyle kampta önemli bir ilgi görüyor. Modern mimari tasarımı yenilikçi mühendislikle sorunsuz bir şekilde bütünleştiren bu kubbeler, yalnızca çeşitli hava koşullarına karşı sağlam koruma sağlamakla kalmaz, aynı zamanda gelişmiş bir kamp deneyimine de katkıda bulunur. Daha fazla kampçı, geleneksel oteller yerine bu modern sığınakları tercih ettikçe, çelik çerçeveli kubbe türü, turizm konaklamalarının geleceğini şekillendirerek istikrarlı bir büyüme ve gelişme için hazırlanıyor.

Dome Çadırların Kullanım Alanları Nelerdir?

  1. Glamping kamp tatillerinin yanı sıra glamping dome aslında oldukça çeşitli amaçlarla kullanılıyor. Başlıca kullanımı etkinlik çadırları şeklinde olup, fuarlar, festivaller, partiler, düğünler, filim setleri, spor organizasyonlarında yer almaktadır.
  2. Sıradışı restorantlar, otel bahçeleri, pastane, kafe ver bar gibi mekanlarda,
  3. Tarlalarda sera çadırı olarak oldukça kullanışlı olan bu çadırlarda yetiştirilen ürünlerin mevsiminden uzun yetiştirilmesinde oldukça etkilidir.
  4. Apartman, villa, hobi bahçeleri gibi alanlarda kış bahçesi olarak,
  5. Şantiyeler, acil durum, deprem çadırları olarak kullanılmaktadır.