Skip links

Gergi Sistemler

Gelişen teknolojiyle uyumlu, çevreye duyarlı ve insan odaklı çözümlerle en iyi hizmeti sunmak için çalışıyor, çelikten güven inşa ediyoruz..

Gergi Sistemler Nedir?

Genellikle esnek gergi malzemeleri; dış mekanlarda, fuar tanıtım ve toplantı organizasyonlarınızda, çok yönlü kullanabilir; yüksek tavanlı iş yerinizi kaplatabilir, dış mekanlarda basitçe kurup sökebileceğiniz toplanma yapıları elde edebilirsiniz. Güneş ve yağmur gibi dış etkenlerden korunmak için kolay ve estetik çözümler üretebilirsiniz.

Gergi Sistemlerin Avantajları

1. TASARIM UYUMLULUĞU

Değişik ebad ve boylarda; tanıtım, parti, sergi ve toplanma ihtiyaçlarınıza uygun olarak estetik ve fonksiyonel çözümler sunulabilir. İsteğe göre özel tasarımlara olanak verir.

2. KOLAY SÖKÜLÜP TAKILABİLMESİ

Kolay ve çok çabuk kurulup sökülebilir yapıya sahiptir. Hafiftir, Dayanıklıdır, bir çok kez kurulup sökülebilir. Katlandığı zamanki küçük hacmi ile depolanabilme kolaylığı sağlar. Modüler olarak birleştirilip istenen hacim elde edilebilir. Her türlü zemine rahatlıkla montaj yapılabilir.

3. DEĞİŞİK RENK ALTERNATİFLERİ ve MALZEME

Yüksek germe dayanımlı 770 gr / m ağırlığa sahip, yangın dayanıklılık normlarına sahip, değişik renk alternatifleri bulunan, esnek ve dayanıklı bu malzeme ile göz zevkinizi bozmadan, mekanlara uyumlu yapılar ortaya konabilir.

4. YAĞMUR VE GÜNEŞTEN TAM KORUNMA

Yağmurdan ve güneşten %100 korunma sağlar. Özel koruma lakları ile kolaylıkla silinebilir, temizlenebilir.

5. EKONOMİK VE UZUN ÖMÜR

İhtiyaç son bulduğu zaman sökülüp, temizlenir ve katlanıp çok küçük bir hacimde depolanabilir. İstenmeden oluşan hasarların onarımı da çok kolaydır. Böylece çok uzun yıllar tekrar tekrar kurulup sökülebilir.

6. BASKI YAPILABİLMESİ

Her türlü renkli malzemelerimiz üzerine baskı yapılabilir özelliği ile marka, tanıtım ve reklamlarınızı ifade edebileceğiniz çok dekoratif imkanlar sunar.